Over Mij

Aha, u wilt meer weten over mij. Verdacht. Héél verdacht.

Goed dan. Ik ben Tiamo Pastoor, freelance kunstenaar onder de naam "Rode Panda".

Op de homepage van de website staat dat ik u graag help met mooie projecten maken. Eigenlijk is dat een hele goede opsomming van mijn gedachtegoed. Ik ben al van jongs af aan met allerlei kunsten bezig, omdat ik constant op zoek ben naar iets moois. Iets wat mensen raakt en inspireert, en het liefst tegelijkertijd ook nog praktisch nut heeft.

(Als mensen er plezier uithalen of hard om kunnen lachen, geef ik mezelf al helemaal bonuspunten.)

Achtergrond

Ik vind het altijd lastig om iets over mezelf te vertellen. Hoe weet ik nou welke delen van mijn leven interessant zijn? Wat is nou relevant voor andere mensen?

Zo ben ik bijvoorbeeld geboren in Gelderland, maar sindsdien vaak verhuisd. Is dat interessant? Het heeft veel invloed gehad op mijn persoonlijkheid, aangezien ik met veel verschillende plekken, mensen en culturen in aanraking kwam.

Ook ben ik de zoon van een theaterdirecteur, waardoor ik mijn hele leven veel tijd in het theater heb doorgebracht. Is dat leuk om te weten? Het verklaart in ieder geval mijn liefde voor de kunsten, theater, en musicalmuziek.

Daarnaast heb ik al tien jaar lang heftige gezondheidsproblemen. Dat lijkt me best essentieel om te weten. Daardoor heeft mijn leven er altijd heel anders uitgezien dan dat van anderen. Daardoor ben ik een freelance kunstenaar geworden die in z'n vrije tijd tegen iedereen zegt: "gezondheid is véél belangrijker dan school"

Ik denk dat mensen veel meer worden gedefinieerd door hun acties. Daarom raad ik u aan om mijn werk te bekijken en de pagina's "mijn filosofie" en "mijn werkwijze" te lezen. Dan krijgt u denk ik het beste beeld van mij.

Subcategorieën